Welke blender zal je vermoorden en welke is de beste blender

Sommige blenders zullen je portemonnee echt doden en andere zullen je verfrissend belonen. De beste blender is moeilijk te vinden, maar als je die eenmaal hebt, zul je er jarenlang plezier van hebben. In plaats van prachtige recepten te maken met een geweldige gezonde consumptie, kan een vreselijke blender luidruchtig, irritant zijn en elektriciteit afvoeren. De beste recepten hebben inderdaad de beste blender nodig om die gewilde textuur te creëren.

Het beste recept voor gezonde gemengde smoothies bevat yoghurt staafmixer, eiwitpoeder, magere melk en bevroren fruit. Mijn favoriete smoothie smaakt naar de sinaasappel-vanillecrème die je als kind had en die bij de kleine houten lepel zat. Meng de volgende ingrediënten in een blender. Eén bakje magere yoghurt – sinaasappelsmaak 16 ons magere melk Twee schepjes vanille-eiwitpoeder Handvol ijsblokjes als minder schuim gewenst is ½ kopje sinaasappelsap Een van mijn beste geheimen voor gezonde smoothies is genoeg maken voor twee en er één in een bakje om te drinken als maaltijdvervanger indien koud bewaard. Ik vind het leuk om bessen zoals aardbeien en bosbessen te gebruiken in plaats van de ijsblokjes. Het gebruik van yoghurt geeft je extra proteïne aan de smoothie en geeft het een mooie dikkere consistentie. Om het gezond te houden, gebruik ik altijd magere melk als hoofdbestanddeel.

Een ander favoriet recept is als volgt: Eetlepel lijnzaadolie Een banaan 16 ons magere melk Chocolade-eiwitpoeder Kinderen zijn dol op smoothies met chocolade en meestal vragen ze om een chocoladeshake en weten ze het verschil niet als een gezonde eiwit smoothie is wat je ze geeft.

Als je ze uiteindelijk de ingrediënten en het doel van elk ervan leert, leer je de jongere generaties hoe belangrijk het is om gezond te blijven en te bewegen met een uitgebalanceerd dieet. Voor het eiwitpoeder koop ik wei-eiwit gewoon bij een natuurvoedingswinkel en zorg ervoor dat ik het in een afsluitbare container bewaar om insecten of vocht buiten te houden. Het is belangrijk om geen suiker toe te voegen voor de zoetheid en om natuurlijke zoetstoffen zoals bessen te gebruiken. Het beste voor jou zijn de fruitsmoothies, maar je kunt gezonde smoothies in elke maaltijd verwerken, zoals een dessert of ontbijt. Je kunt de smoothies koolhydraatarm ontwerpen door de bananen te snijden en een koolhydraatarme eiwitpoedermix te vinden.

Een koolhydraatarm smoothierecept kan er ongeveer zo uitzien: 6 grote diepgevroren aardbeien Een bakje koolhydraatarme eiwitrijke yoghurt 8-10 ons melk Honing naar smaak en zoetstof Je kunt Stevia toevoegen om de shakes zoeter te maken, maar als je je houdt aan de volledig natuurlijke zoetstoffen van het voedsel dat u toevoegt, bent u beter af. Als de shakes eenmaal gemengd zijn, kun je ze het beste direct na het mengen serveren en opdrinken. Als je ervoor kiest om het recept te verdubbelen om een extra portie onderweg mee te nemen voor een maaltijd, zorg er dan voor dat je het in een thermosfles bewaart die de kou binnen kan houden. Schudden voor het opdienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *