Wanneer moet je meerdere goochelaars inhuren?

Overweegt u een goochelaar in te huren voor uw volgende bedrijfsevenement of privéfeest? Soms is het moeilijk om te weten hoeveel goochelaars je moet inhuren en hoe lang je ze moet inhuren. Hier zijn een paar tips.

“Laat het publiek altijd meer willen”

Na jarenlang goochelaars te hebben zien optreden, weten sommige mensen nooit wanneer ze moeten stoppen. Ik zag groepen mensen volledig geïnspireerd en volledig omgetoverd tot borden omdat de goochelaar zo lang bleef.

Door het op het juiste moment in de juiste omgeving te doen, is de sleutel tot het creëren van het juiste effect.

Hier zijn enkele tips over hoeveel goochelaars je moet inhuren.

Als een goochelaar gasten in kleine groepen wil entertainen, komt het neer op aantallen. Als er meer dan 100 mensen zijn, is het onwaarschijnlijk dat de illusionist ze allemaal kan verzamelen.

Als ik een banket organiseer met veel tafels, verwacht ik dat het tijdens de maaltijden tussen 10.00 en 15.00 uur is. Dus als je 20 tafels hebt, moet je twee goochelaars inhuren in plaats van één.

Organisatoren van evenementen weten dat ze minimaal 8 goochelaars moeten inhuren als ze alle tafels willen dekken.

Meestal heeft de functie ongeveer 100 mensen, in dit geval is het voldoende om één goochelaar in te huren.

Af en toe word ik gevraagd om te werken voor een klein evenement van 10 tot 20 personen. In dit geval willen we de tijd beperken. Ik doe vaak cabaretvoorstellingen voor al mijn gasten tegelijk. De optredens zijn korter, maar de gasten zien er magischer uit en zijn meestal een stuk leuker als iedereen tegelijk kijkt.

conclusive

Dus meestal werk ik alleen, maar ik raad altijd aan om een ​​tweede of derde goochelaar aanwezig te laten zijn als het evenement groot is. Dus als uw evenement voor meer dan 100 personen is, overweeg dan om twee goochelaars of, indien nodig, drie goochelaars in te huren.

Als het om kleine aantallen gaat, onthoud dan dat in sommige gevallen minder meer is. Wanneer de goochelaar de juiste hoeveelheid tijd uitvoert, zal hij gasten inspireren en prikkelen. Als het te lang duurt, verdwijnt de magie.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 Palm Springs Pubquiz - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress