QR-codes: de toekomst van marketing?

U vraagt ​​zich misschien af ​​welke dozen met zwart-witpatronen u op dozen met granen, advertenties en ander drukwerk aantreft. Is het abstracte kunst? inktvlek testen? Of kun je de verborgen afbeelding zien als je lang genoeg staart? Sorry dat ik je moet vertellen dat het enige dat je zult zien als je ernaar kijkt, is dat je er duizelig van wordt en hoofdpijn krijgt.

De laatste gok is dichtbij, maar niet exact. Dit is een Quick Response (QR)-code. Dit is een matrixbarcode die kan worden gelezen door QR-barcodelezers en smartphones. De code bestaat uit zwarte modules die in een vierkant patroon op een witte achtergrond zijn gerangschikt. De gecodeerde informatie kan tekst, URL’s of andere gegevens zijn.

“Waarom moet ik ervan weten?” Hoewel qr code online nog niet groot is, worden ze veel gebruikt in Japan en andere Aziatische landen. In feite werden ze in de jaren negentig opgericht als een dochteronderneming van Toyota. Deze code kan verschijnen in tijdschriften, billboards, visitekaartjes of bijna alles waar de gebruiker informatie over nodig heeft.

Voor gebruik in onroerend goed kunnen makelaars QR-codes gebruiken om kopers en verkopers gemakkelijk toegang te geven tot aanbiedingen, contactgegevens en video’s die hun onroerendgoedbehoeften ondersteunen. Makelaars hoeven niet langer gedrukte advertenties en flyers te vullen met tonnen woorden en afbeeldingen. De code neemt minimale ruimte in beslag en alle informatie kan netjes worden gegraveerd in een opvallend ontwerp.

Het enige dat u nodig heeft om de QR-code te lezen, is een smartphone met de juiste reader-applicatie. De QR Reader-app kan gratis worden gedownload van bijna elke app store. Als je de app hebt, scant deze een QR-code alsof je een foto maakt en geeft verborgen tekst, informatie of webpagina’s weer in de browser van je telefoon. Gemakkelijk. Het is niet nodig om een ​​webadres in te voeren of informatie in te voeren. Dit maakt “snelle” toegang mogelijk tot informatie die in code is opgeslagen.

Geïnteresseerd in het maken van QR-codes voor uw zakelijk of persoonlijk gebruik? U kunt uw eigen op verschillende websites maken. Twee bekende sites voor het genereren van code. Google houdt ook het aantal scans van een QR-code bij als een goede manier om de effectiviteit ervan te analyseren. Kaywa biedt verschillende extra opties bij het genereren van QR-codes. U kunt de URL-site, tekst, telefoonnummer of sms-informatie invoeren en u kunt de grootte van de QR-code wijzigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 Palm Springs Pubquiz - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress