ideeën om je Boobtape-ervaring te verbeteren

Ik begrijp dat ieders betekenis van “enorme kisten” kan veranderen. Het is ook van fundamenteel belang om alles wat ik deel met enige aarzeling te erkennen, aangezien wat voor de ene persoon werkt, waarschijnlijk niet voor jou zal werken. Uiteraard kunnen we accepteren dat het zo is! Met alles overgebracht, hoe zit het met springen in lifttape voor geweldige boezems.
Stevige beha is wat ik gebruikte op mijn belangrijke dag, omdat ik me voor het grootste deel zeker voel! We hadden contact in Cabo, om zo te zeggen was ik een door zweet verspreid wrak, daar ben ik het mee eens. De tape bleef de hele dag zitten tijdens het zweten, bewegen, enzovoort. Nadeel voor mij was dat de tape overigens op mijn jurk te zien was. Ik gebruikte niet voldoende dubbelzijdig plakband om mijn jurk naar beneden te houden, het gaf zich over aan de klamme transpiratie.

Ik gebruik de tape in bh / traanstijl voor de meeste hulp. Houd er rekening mee dat ik een BH-maat van 36J UK heb en de keuze DD/DDD gebruik. Ik maak de borstband ook vast met een paar strips die duidelijk zijn geplaatst. Echt, de manier waarop Solid Bra voorgesneden tape heeft, behandelt dingen die aanzienlijk eenvoudiger aan te brengen zijn. Na verloop van tijd kunt u de tape ook doorsnijden om te beoordelen of deze van fundamenteel belang is!

Ervan uitgaande dat u hoopt een soort borstzweep te gebruiken die in een rol aankomt, zorg ervoor dat u voldoende stukken afsnijdt. De tape is echt rekbaar, dus als je merkt dat je te lange stukken hebt, verlies je uiteindelijk het grootste deel van de hulp.

Wat is boobtape?


Borstwimper is een lichaamsvormend cement om je borst op te tillen. Borstwimpers zijn er in verschillende soorten en stijlen. Hoe dan ook, een laatste doel dat blijft zoals voorheen: geef je vrouwen een lift! Er is boezemtape die op rol aankomt, voorgesneden stroken en expressstructuren. De meeste Boobtape is verkrijgbaar in verschillende tinten bruin, bruin en donker.

Is lifttape gelijk aan borstzweep?
Je kon horen dat Boob tape werd aangeduid als lifttape. Alles hangt af van wie er aan het woord is, hoe het merk hun tape noemt, enzovoort. Houd er rekening mee dat we de tape gebruiken om de kisten op te tillen. Doe wat nodig is om niet in de war te raken door tape over gezichten te tillen … Naar alle waarschijnlijkheid is dat duidelijk een ding.

Kan ik ooit een enorme borstband gebruiken?
U kunt ongetwijfeld lifttape gebruiken voor buitengewone bustes! Alles in aanmerking nemend, zou je meer tape moeten gebruiken om aan de stevigheid van je kisten te werken. Je kunt ook een borstband gebruiken die is gemaakt om enorme bustes te helpen.

Hoe goed werkt lifttape echt op gigantische bustes?
Het kan beginnen met de ene persoon en vervolgens naar de volgende. Ik heb ontdekt dat het afhangt van de tape die je gebruikt, en ook van hoe deze wordt aangebracht. Het echt tapen van je borst is al een ervaring op zich. Hoe u uw borstkas afplakt, zal duidelijk veranderen afhankelijk van wat u draagt, en de tape moet zo worden gebruikt dat deze niet zichtbaar is onder uw kleding.

Voordelen van het gebruik van lifttape voor enorme bustes
Als je in ieder geval voorlopig accepteert dat je iets draagt dat je ervan weerhoudt een beha te dragen, kan lifttape echt een enorm verschil maken. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe u de tape kunt laten afhangen van wat uw top/jurk de indruk wekt te zijn.

Nog een voordeel van het gebruik van lifttape is dat het gokken is! Het neemt niet veel ruimte in beslag en maakt het geheel compleet.

Wat zijn de problemen van een boezemzweep voor enorme bustes?
Houd er rekening mee dat, of het nu op uw lichaam wordt gebruikt of niet, de tape echt vastzit. Het kan lastig zijn om de lijm van je lichaam te trekken. Ik denk dat het helpt om je huid naar beneden te houden terwijl je de tape eraf trekt. Het soort tape dat u gebruikt, kan eveneens een variabele zijn.

Een ander obstakel van boob tape is dat het een eenmalig gebruik is… . Ervan uitgaande dat u erkent dat u vaak tape gebruikt, kunnen de kosten snel oplopen.

Welke keuzes zijn er voor tape-lifting voor enorme kisten?
Ervan uitgaande dat je uiteindelijk een outfit draagt waarmee je een strapless bh kunt dragen, ben ik dol op de Elomi strapless bh. Verwacht dat die outfit een lage rug heeft, dit is het soort ding dat nuttig blijkt! Deze bh-converter met lage rug kan ook met een standaard bh worden gedragen. Dit is perfect als je outfit effen wimpers/voorkant benadrukt, maar een lage rug heeft.

Dit lijkt voor sommigen misschien overduidelijk, maar voor andere mensen niet… Talrijke conventionele beugelbeha’s, vergelijkbaar met mijn nummer 1 van Elomi, gaan met een J-boog om een racerback te maken met de wimpers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *