Een UPS-systeem kopen – De juiste UPS voor uw computer kiezen – Apparaten

 

Als er een stroomstoring optreedt tijdens het gebruik van een computer of andere soortgelijke apparatuur, bestaat er een risico op schade of gegevensverlies. Daarom is het zo belangrijk om je apparaten te beschermen met een UPS-systeem.

hoe werken ze?

Uninterruptible Power Supply (UPS)-systemen bieden back-upstroom aan apparaten zoals computers, apparaten en zelfs mobiele telefoons. Maak verbinding met apparaten en stopcontacten om energie te besparen. De ups noodstroomsystemen gaat automatisch aan als de stroom uitvalt, zodat je je apparaat ongestoord kunt gebruiken.

Een UPS-systeem dat met computers wordt gebruikt, kan voldoende tijd bieden om gegevens op te slaan, programma’s te sluiten en correct af te sluiten in het geval van een stroomstoring.

Soorten UPS-systemen

De twee typen UPS-systemen zijn standby-voedingssystemen (SPS) en online UPS-systemen.

SPS bewaakt direct het vermogen van het apparaat. Op het moment dat hij een probleem met het stopcontact detecteert, schakelt hij automatisch over op batterijvoeding. Het heeft ook een snelle stroomoverdrachtfunctie die een ononderbroken gebruik van het apparaat mogelijk maakt.

Het online UPS-systeem houdt uw apparaten draaiende zonder stroomuitval. Het slaat stroom op in zijn eigen systeem om te werken, zelfs als er stroom aanwezig is. Online UPS-systemen zijn over het algemeen duurder en betrouwbaarder dan SPS.

Kies een UPS-systeem

Bij de aanschaf van een UPS-systeem is het belangrijk om op twee dingen te letten: verlengde uptime en garantie. Zoek naar een UPS-systeem dat een langere looptijd biedt in het geval van een stroomstoring. Voordat u een UPS-systeem aanschaft, kunt u het beste eerst de compatibiliteit van het apparaat controleren. Een defecte UPS kan uw apparaat beschadigen en u meer kosten.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2023 Palm Springs Pubquiz - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress