Bronwaterbezorgservice biedt gezondheidsvoordelen voor uw werknemers

Als u geen bronwaterbezorgservice voor uw bedrijf in New York hebt overwogen, loopt u een aantal belangrijke voordelen voor uw werknemers mis. Kwalitatief bronwater is vrij van schadelijke chemicaliën, volledig natuurlijk en lekkerder dan kraanwater. Door gebruik te maken van lokale waterleveranciers, kunt u de kwaliteit van uw kantoorwatervoorziening verbeteren en uw werknemers gezondheidsvoordelen bieden.

Bronwater is gezond

We weten allemaal wat er gebeurt in waterzuiveringsinstallaties. Gebruikt afvalwater wordt behandeld met chemicaliën en enzymen om afvalstoffen in het water af te breken. Het water wordt vervolgens gefilterd en teruggevoerd naar de drinkwatervoorziening, vermoedelijk als schoon, zoet water.

Bronwater komt uit schone, natuurlijke bronnen en wordt vaak direct bij de bron gebotteld. Het heeft geen toegevoegde chemicaliën, zoals fluoride of chloor, en is van nature doordrenkt met gezonde mineralen uit de bodem. Deze toegevoegde mineralen haal je niet uit een kraanwaterfilter.

Bronwater smaakt beter

Bronwater smaakt ook lekkerder. Aan gemeentelijk kraanwater zijn sanitaire chemicaliën toegevoegd, zoals chloor, die regelmatig worden aangebracht om eventuele bacteriën die op de loer liggen in de leidingen te doden. Fluoride, een ander veel lichaam voorbereiden op bevalling additief in Amerikaans water dat in andere landen niet wordt gebruikt vanwege de mogelijke toxiciteit, voegt ook een lichte smaak toe aan leidingwater. Deze chemicaliën creëren een kunstmatige smaak die veel mensen onsmakelijk vinden.

Zonder deze toegevoegde chemicaliën blijft de smaak van bronwater net zo schoon en verfrissend als bij de bron. Schoner smakend water leidt tot een betere smaak in uw koffiepot op kantoor. Uw thee- of drankverpakkingen in poedervorm zullen ook een helderdere, meer verfrissende smaak hebben.

Waterbezorgservice is handig

Voor bedrijven in het grotere New Yorkse metrogebied is de waterbezorgservice eenvoudig en handig. Vers water kan zo vaak worden geleverd als nodig is om aan uw zakelijke gebruik te voldoen. Voor kleine bedrijven kan wekelijkse of tweewekelijkse bezorging voldoende zijn. Grotere bedrijven hebben misschien vaker bezoeken nodig om te voorkomen dat het water opraakt en om te voorkomen dat gebruikte flessen zich opstapelen.

De bezorgservice helpt ook om gebruikte waterflessen uit stortplaatsen te houden. De bezorgservice brengt de gebruikte containers terug naar de bronwaterleverancier voor recycling, het elimineren van afval en het beschermen van het milieu.

Bronwaterbezorgservice is gezond, lekkerder en handig voor bedrijven in New York City en omgeving. Profiteer van deze geweldige optie in het voordeel van uw werknemers en uw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *