Angst beheersen met behulp van krachtige technieken

Miljoenen mensen in de wereld hebben hulp nodig bij het beheersen van angst. Het kan een ernstige aandoening zijn die zowel lichaam als geest aantast. Het manifesteert zich in de vorm van duizeligheid, diarree, benauwdheid op de borst en rusteloosheid. Lijders kunnen ook een versnelde hartslag en tintelingen in de handen ervaren. Soms kan angst slaapproblemen veroorzaken, zoals slapeloosheid en prikkelbaarheid. Als je de angst niet behandelt, raak je gespannen, gestrest en kan dit tal van uitgebreide medische problemen veroorzaken. Volg deze tips voor het beheersen van angst –

Haal diep adem: Ademhalingstechnieken kunnen een van de vele methoden zijn om angst te beheersen. Probeer diep door je neus te ademen en laat de lucht dan geleidelijk ontsnappen. Wanneer u zich gespannen begint te voelen, doet u deze oefening en dan zal het probleem u niet zo erg beïnvloeden.

Leer ontspannen: Het beheersen van angst is belangrijk en u moet de tijd nemen om u zoveel mogelijk te ontspannen. Oefening werkt geweldig voor het verlichten van stress en spanning. Daarnaast kun je muziek luisteren, yoga beoefenen, mediteren Clonazepam 2 mg online kopen zonder voorschrift, televisie kijken, inspiratieboeken en tijdschriften lezen, een spelletje doen of thee drinken. Doe wat je leuk vindt en neem vrije dagen van je werk. Zorg ervoor dat je voldoende slaap krijgt, de meeste mensen hebben tussen de zes en acht uur per nacht nodig om goed te kunnen functioneren.

Eet een gezond dieet. Je kunt angst op natuurlijke wijze overwinnen door gezond voedsel te eten. Eet groenten en fruit. Ze bevatten veel vitamines die de geest en het lichaam ten goede komen. Enkele van de beste voedingsmiddelen zijn vis, kreeft, volle granen, havermout, kip en soep. Probeer weg te blijven van junkfood als je snel wilt herstellen. Vermijd ook koolhydraten die in frites en gebak zitten. Drink niet te veel cafeïne, want dan wordt je angstiger, gestrest, nerveuzer en prikkelbaarder.

Vermijd roken: Nicotine is een krachtig stimulerend middel en het zal uw angstsymptomen verergeren. Roken kan je de hele nacht wakker houden en het kan kanker en vele andere ziekten veroorzaken. U kunt hulp zoeken om de gewoonte op te geven.

Therapie: Als u last heeft van angst en uw leven beïnvloedt, moet u een arts raadplegen. Veel artsen gebruiken cognitieve therapie bij hun patiënten en het zal uw symptomen verminderen. Met cognitieve therapie leer je hoe je je angst onder controle kunt houden. U krijgt informatie over hoe u negatieve gedachten kunt veranderen en u krijgt vaardigheden aangereikt die u zullen helpen uw angsten te overwinnen. Als je de vaardigheden die je leert oefent, kun je destructieve gedachten en spanning kwijtraken. Cognitieve therapie heeft voor miljoenen mensen gewerkt.

Medicatie: Medicatie helpt je om van je klachten af te komen. Praat met uw arts als u uw angst wilt verminderen en paniekaanvallen wilt overwinnen. Ze kunnen een kalmerend middel, antidepressivum of een angststillend middel voorschrijven. Veel mensen nemen Xanax of Valium voor angst, maar houd er rekening mee dat ze verslavend kunnen zijn. Medicatie kan nuttig zijn om angst voor een korte tijd onder controle te houden.

Kruiden: Kruiden werken geweldig om je angst onder controle te houden. Valeriaan wordt al vele jaren gebruikt. Het verlicht je stress, verbetert je angstgevoelens en helpt je ‘s nachts beter te slapen. Kava zal je ontspannen en kalmeren als je je zorgen maakt. Hop is nuttig voor de behandeling van slapeloosheid en het verbeteren van rusteloosheid. Kamille kalmeert en ontspant je en helpt je om dieper te slapen. Californische papaver is nuttig voor de behandeling van milde angstsymptomen en kan ook worden gebruikt om pijn te behandelen. Citroenmelisse is natuurlijk en zal je kalmeren als je geïrriteerd en nerveus bent. Kruiden werken geweldig voor het beheersen van angst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *